Г&Д Електроника

Индукционно нагряване

Добре дошли в сайта на фирма ГиД ЕЛЕКТРОНИКА ЕООД

Ние сме Българска компания, работеща в областта на индукционните технологии, като фирмата се е развила в изработването на съоръжения в следните направления: топене на черни и цветни метали, високотемпературно запояване (температура на запояване от 600 до 1200 градуса) и закаляване на различни видове стомани. Във фирмата работи колектив от високо квалифицирани инженери и доктори в областта на индустриалната електроника, които са доказали високата си квалификация и техническия си опит в многото проекти реализирани както в България,такаи в редица страни като: Англия,Уелс,Белгия,САЩ,Италия,Турция,Сърбия и др.

ГиД Eлектроника е компания , в която е вкаран потенциалът на хора със завършено техническо и академично образование, хора даващи своята креативна и аналитична мисъл на своите новаторски идеи.

Ние работим за вас,ние правим всичко по силите си, за да задоволим всяко ваше желание свързано с нашата дейност и да се превърне вашата идея в реалност. Множеството наши реализирани проекти във фирми като „Китрон“ , „Сензор Найт“ (България) , “SEVERFIELD” (Великобритания) , “Tetra Pak” (Италия) и т.н. ни дават нашето лице. Надеждност, сигурен успех и реални факти - това са доказателства, с които нашият екип гради своето самочувствие.

ДА РЕАЛИЗИРАМЕ ИДЕЯТА С ИНДУКЦИОННО НАГРЯВАНЕ - това е нашето мото, даващо ни неспираща енергия да работим и да правим Вас, нашите клиенти, доволни и да правим Вашите желания - наши горди постижения.

Повярвайте в нашия способен екип и ние ще бъдем близо до ВАС!

Фирма ГиД ЕЛЕКТРОНИКА е родена с голямо сърце, сърце което бие за ВАС!

Очакваме Ви